Χοιρινό κοντοσούβλι σε δροσερή μαρινάδα
by Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό χοιρινό κοντοσούβλι
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα light (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά σούπας κέτσαπ πικάντικη (για τη μαρινάδα)
- 1/2 κουταλιά γλυκού σκόρδο αποξηραμένο (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές σούπας άρτυμα λεμονιού (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά γλυκού μαϊντανό αποξηραμένο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά γλυκού ανάμεικτο πιπέρια τριμμένα (για τη μαρινάδα)
- 1 ντομάτα τριμμένη (για τη μαρινάδα)
- Λεμονοπίπερο (για τη μαρινάδα)
- Αλάτι με βότανα (για τη μαρινάδα)
- 1 κιλό χοιρινό κοντοσούβλι
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα light (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά σούπας κέτσαπ πικάντικη (για τη μαρινάδα)
- 1/2 κουταλιά γλυκού σκόρδο αποξηραμένο (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές σούπας άρτυμα λεμονιού (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά γλυκού μαϊντανό αποξηραμένο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά γλυκού ανάμεικτο πιπέρια τριμμένα (για τη μαρινάδα)
- 1 ντομάτα τριμμένη (για τη μαρινάδα)
- Λεμονοπίπερο (για τη μαρινάδα)
- Αλάτι με βότανα (για τη μαρινάδα)