Recipe Search ResultsΧοιρινό κότσι με μουστάρδα πορτοκάλι και πατάτες με τη φλούδα
Ab logo
  • Χοιρινό κότσι με μουστάρδα πορτοκάλι και πατάτες με τη φλούδα

Χοιρινό κότσι με μουστάρδα πορτοκάλι και πατάτες με τη φλούδα

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Χοιρινό κότσι με μουστάρδα πορτοκάλι και πατάτες με τη φλούδα
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 4 χοιρινά κότσια
  • 1 κιλό πατάτες μικρές φρέσκες με την φλούδα τους
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό λεμόνι (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (για τη σάλτσα)
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο ζωμό λαχανικών (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
  • 1,5 κουταλιές της σούπας ανάμικτα μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι, δενδρολίβανο) (για τη σάλτσα)
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • 4 χοιρινά κότσια
  • 1 κιλό πατάτες μικρές φρέσκες με την φλούδα τους
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό λεμόνι (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (για τη σάλτσα)
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο ζωμό λαχανικών (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
  • 1,5 κουταλιές της σούπας ανάμικτα μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι, δενδρολίβανο) (για τη σάλτσα)
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)