Χοιρινό κότσι με μουστάρδα πορτοκάλι και πατάτες με τη φλούδα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 χοιρινά κότσια
- 1 κιλό πατάτες μικρές φρέσκες με την φλούδα τους
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (για τη σάλτσα)
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο ζωμό λαχανικών (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
- 1,5 κουταλιές της σούπας ανάμικτα μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι, δενδρολίβανο) (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 4 χοιρινά κότσια
- 1 κιλό πατάτες μικρές φρέσκες με την φλούδα τους
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (για τη σάλτσα)
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο ζωμό λαχανικών (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
- 1,5 κουταλιές της σούπας ανάμικτα μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι, δενδρολίβανο) (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)