Χοιρινό με λεμονόχορτο και σαλάτα αγγούρι-μήλο
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 25 γρ. τζίντζερ κομμένο σε φετούλες
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
- 150 γρ. μαύρη ζάχαρη (μαλακή)
- 1 κλωνάρι λεμονόχορτο
- 250 ml. νερό
- 3 αγγουράκια καθαρισμένα χωρίς τα σπόρια και κομμένα σε φετούλες
- 1 κουταλάκι γλυκού ανθός αλατιού
- 2 πράσινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φετούλες
- 60 ml. λευκό ξίδι
- 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι μυρώνια χοντροκομμένα
- 2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη (για τη σαλάτα)
- 25 γρ. τζίντζερ κομμένο σε φετούλες
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
- 150 γρ. μαύρη ζάχαρη (μαλακή)
- 1 κλωνάρι λεμονόχορτο
- 250 ml. νερό
- 3 αγγουράκια καθαρισμένα χωρίς τα σπόρια και κομμένα σε φετούλες
- 1 κουταλάκι γλυκού ανθός αλατιού
- 2 πράσινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φετούλες
- 60 ml. λευκό ξίδι
- 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι μυρώνια χοντροκομμένα
- 2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη (για τη σαλάτα)