Χοιρινό με μήλα, μαραθόριζα και γλυκάνισο
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 ξερά κρεμμύδια σε μέτρια κομμάτια
- 80 γρ. μαύρες σταφίδες
- 25 γρ. μέλι
- 1 κ.σ. σπόροι γλυκάνισου
- 5 κόκκινα μήλα, καθαρισμένα από φλούδες και κουκούτσια και κομμένα κυδωνάτα
- 30 γρ. βούτυρο
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ολόκληρα μπαχάρια
- 5 - 6 γαρίφαλα
- 2 καρότα, σε μέτρια κομμάτια
- 25 κιλά χοιρινή σπάλα με το κόκαλο, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
- 1 φιάλη (750 ml) κόκκινο κρασί
- πιπέρι
- 1 μεγάλη μαραθόριζα, κομμένη σε φέτες
- αλάτι
- 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 150 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι, καλά στραγγισμένες
- 850 ml ζωμός λαχανικών
- 1 κ.σ. πελτές τομάτας
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια σε μέτρια κομμάτια
- 80 γρ. μαύρες σταφίδες
- 25 γρ. μέλι
- 1 κ.σ. σπόροι γλυκάνισου
- 5 κόκκινα μήλα, καθαρισμένα από φλούδες και κουκούτσια και κομμένα κυδωνάτα
- 30 γρ. βούτυρο
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ολόκληρα μπαχάρια
- 5 - 6 γαρίφαλα
- 2 καρότα, σε μέτρια κομμάτια
- 25 κιλά χοιρινή σπάλα με το κόκαλο, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
- 1 φιάλη (750 ml) κόκκινο κρασί
- πιπέρι
- 1 μεγάλη μαραθόριζα, κομμένη σε φέτες
- αλάτι