Χοιρινό με πατάτες και σπανάκι
by AB FOODSTORIES

Average
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- χυμό και ξύσμα από 2 μοσχολέμονα
- 1 κιλό χοιρινή πανσέτα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. πατάτες μικρές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1 κλωναράκι θυμάρι
- 3 κόκκους μπαχάρι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- πιπέρι (Για το σπανάκι)
- 1 πιπερίτσα κόκκινη καυτερή
- 1 κ.σ. βούτυρο (Για το σπανάκι)
- 2 κρεμμυδάκι φρέσκo, ψιλοκομμένo (Για το σπανάκι)
- 1/2 ματσάκι μάραθο (Για το σπανάκι)
- 2 κ.σ. γιαούρτι (Για το σπανάκι)
- αλάτι (Για το σπανάκι)
- 6 κ.σ. πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη (Για το σπανάκι)
- χυμό και ξύσμα από 2 μοσχολέμονα
- 1 κιλό χοιρινή πανσέτα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. πατάτες μικρές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1 κλωναράκι θυμάρι
- 3 κόκκους μπαχάρι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- πιπέρι (Για το σπανάκι)
- 1 πιπερίτσα κόκκινη καυτερή
- 1 κ.σ. βούτυρο (Για το σπανάκι)
- 2 κρεμμυδάκι φρέσκo, ψιλοκομμένo (Για το σπανάκι)
- 1/2 ματσάκι μάραθο (Για το σπανάκι)
- 2 κ.σ. γιαούρτι (Για το σπανάκι)