Χοιρινό με ρέβες και πουρέ καρότου
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 ρέβες (για τις ρέβες)
- πιπέρι (για τον πουρέ καρότου)
- αλάτι (για τον πουρέ καρότου)
- 2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο (για τον πουρέ καρότου)
- 6 καρότα (για τον πουρέ καρότου)
- 2 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι (για τις ρέβες)
- πιπέρι (για τις ρέβες)
- αλάτι (για τις ρέβες)
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών (από κύβο) (για τις ρέβες)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για τις ρέβες)
- 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο (για τις ρέβες)
- 1,5 κιλά χοιρινό μπριζολάκι
- πιπέρι
- Αλάτι
- 2 φύλλα δάφνης
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια,
- 10 σκελίδες σκόρδο
- 3 κοτσάνια σέλερυ
- 2 καρότα
- 3 ρέβες (για τις ρέβες)
- πιπέρι (για τον πουρέ καρότου)
- αλάτι (για τον πουρέ καρότου)
- 2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο (για τον πουρέ καρότου)
- 6 καρότα (για τον πουρέ καρότου)
- 2 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι (για τις ρέβες)
- πιπέρι (για τις ρέβες)
- αλάτι (για τις ρέβες)
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών (από κύβο) (για τις ρέβες)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για τις ρέβες)
- 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο (για τις ρέβες)
- 1,5 κιλά χοιρινό μπριζολάκι
- πιπέρι
- Αλάτι
- 2 φύλλα δάφνης