Χοιρινό μπούτι, με επικάλυψη μαρμελάδας μύρτιλου και γαλλικές πατάτες σοτέ
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 2 kg χοιρινό μπούτι, με την πέτσα
- 200 ml κόκκινο κρασί
- 2,5 lt νερό
- 1 κρεμμύδι στη μέση
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο σε σπόρους
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
- Γαρύφαλλο ολόκληρο (για την επικάλυψη)
- 4 κ.σ. μαρμελάδα μύρτιλο (για την επικάλυψη)
- 1/2 κ.γ. κανέλα (για την επικάλυψη)
- 1 κ.γ. πάπρικα (για την επικάλυψη)
- 1/2 κ.γ. ξίδι (για την επικάλυψη)
- 2 kg χοιρινό μπούτι, με την πέτσα
- 200 ml κόκκινο κρασί
- 2,5 lt νερό
- 1 κρεμμύδι στη μέση
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο σε σπόρους
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
- Γαρύφαλλο ολόκληρο (για την επικάλυψη)
- 4 κ.σ. μαρμελάδα μύρτιλο (για την επικάλυψη)
- 1/2 κ.γ. κανέλα (για την επικάλυψη)
- 1 κ.γ. πάπρικα (για την επικάλυψη)
- 1/2 κ.γ. ξίδι (για την επικάλυψη)