Χωνάκια πίτσας
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 10 servings
- 2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. μοτσαρέλα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. ζαμπόν από ωμοπλάτη (2 κομμάτια των 100 γρ.), σε μικρούς κύβους
- 1 φλ. σάλτσα ντομάτας, έτοιμη ή σπιτική
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 150 ml νερό, χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
- 2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. μοτσαρέλα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. ζαμπόν από ωμοπλάτη (2 κομμάτια των 100 γρ.), σε μικρούς κύβους
- 1 φλ. σάλτσα ντομάτας, έτοιμη ή σπιτική
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 150 ml νερό, χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή