Χόρτα βραστά με ωμά κολοκυθάκια, αβοκάντο και τζίντζερ
PT1H30M4 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h58/h9c/9018226901022.jpg?buildNumber=4 κολοκυθάκια, πλυμένα, κομμένα σε πολύ λεπτές «φλούδες» με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε πατάτες1 μικρή καυτερή πιπερίτσα, πολύ ψιλοκομμένη1 μέτριο αβοκάντο, καθαρισμένο, σε μικρούς κύβους400 βρασμένα χόρτα εποχής (αλμύρα, βλίτα ή άλλα), στραγγισμένα7 κλωνάρια φρέσκος κόλιανδρος (τα φύλλα)90 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)40 αμύγδαλα, κοπανισμένα3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι50 ml χυμός λάιμ (για τη σάλτσα)1 κ. σ. σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)2 κ. σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ (για τη σάλτσα)1 κ. σ. μέλι ή καστανή ζάχαρη (για τη σάλτσα)1 κ. σ. σουσάμι, καβουρδισμένο σε αντικολλητικό τηγανάκι μέχρι να ροδίσει απαλά (για τη σάλτσα)φέτες λάιμ ή λεμονιού, για το σερβίρισμα