Χορτοτηγανίτες με πλαστό φύλλο στο τηγάνι
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 20 servings
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη ζύμη)
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά (Για τη ζύμη)
- 250 ml χλιαρό νερό (Για τη ζύμη)
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη ζύμη)
- 1 κ. γ. αλάτι (Για τη ζύμη)
- 1 κιλό χόρτα διάφορα (σέσκουλα, καυκαλήθρες, ζοχοί, μάραθα, μυρώνια), ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1/2 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
- 100 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη με το χέρι (Για τη γέμιση)
- αλάτι (Για τη γέμιση)
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα (Για τη ζύμη)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη ζύμη)
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά (Για τη ζύμη)
- 250 ml χλιαρό νερό (Για τη ζύμη)
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη ζύμη)
- 1 κ. γ. αλάτι (Για τη ζύμη)
- 1 κιλό χόρτα διάφορα (σέσκουλα, καυκαλήθρες, ζοχοί, μάραθα, μυρώνια), ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1/2 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
- 100 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη με το χέρι (Για τη γέμιση)
- αλάτι (Για τη γέμιση)
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα (Για τη ζύμη)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)