Χούμους με πατζάρι
by Τίνα Webb

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 300 γρ. ρεβίθια βρασμένα
- 1 μικρό σκόρδο (ολόκληρο)
- 150 γρ. βρασμένα παντζάρια
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 (χυμός και ξύσμα) λεμόνι
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρέσκο κόλιανδρο για γαρνίρισμα
- 300 γρ. ρεβίθια βρασμένα
- 1 μικρό σκόρδο (ολόκληρο)
- 150 γρ. βρασμένα παντζάρια
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 (χυμός και ξύσμα) λεμόνι
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρέσκο κόλιανδρο για γαρνίρισμα