Χριστουγεννιάτικη σούπα με ρέβες και αστέρια σφολιάτας
by Σιμόνη Καφίρη

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 800 γρ. ρέβες
- 300 γρ. πατάτες
- 3/4 λίτρο ζωμό κοτόπουλου (από κύβους)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1/2 ποτήρι γάλα (περίπου)
- 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 20 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 κρόκος αυγού
- πάπρικα
- μπρικ (αβγά σολομού)
- 800 γρ. ρέβες
- 300 γρ. πατάτες
- 3/4 λίτρο ζωμό κοτόπουλου (από κύβους)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1/2 ποτήρι γάλα (περίπου)
- 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 20 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 κρόκος αυγού
- πάπρικα
- μπρικ (αβγά σολομού)