Start cooking
Καθαρίζετε τις ρέβες και τις πατάτες και τις κόβετε σε κύβους. Λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι, μέχρι να γίνει διαφανές. Προσθέτετε τις ρέβες και τις πατάτες και ρίχνετε τον ζωμό κοτόπουλου. Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 30-35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με την κρέμα γάλακτος και γάλα τόσο όσο να έχετε ένα υγρό, βελούδινο μίγμα. Μεταφέρετε τη σούπα στην κατσαρόλα μέχρι να την σερβίρετε. Θα την ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά.Κόβετε τη σφολιάτα με μικρά κουπ πατ σε σχήμα αστεριών. Τα αλείφετε με πινέλο με αβγό ή γάλα για να γυαλίσουν. Τα αραδιάζετε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000C για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Την ετοιμασία των αστεριών μπορείτε να την κάνετε από το πρωί ή την προηγούμενη μέρα. Τα ζεσταίνετε στον φούρνο πριν τα σερβίρετε. Τα πασπαλίζετε με πάπρικα και μπρικ και τα σερβίρετε μέσα στην σούπα.