Recipe Search ResultsΧταπόδι κρασάτο με ελιές
Ab logo
  • Χταπόδι κρασάτο με ελιές

Χταπόδι κρασάτο με ελιές

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Χταπόδι κρασάτο με ελιές
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 κατεψυγμένο χταπόδι Kallimanis, κομμένο σε κομμάτια
  • 1/2 κιλό τοματίνια
  • 400 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες με τη φλούδα
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπερίτσα τσίλι
  • 1,5 φλιτζάνια τσαγιού κρασί λευκό ξηρό
  • 600 ml νερό
  • 6 μεγάλες φέτες χωριάτικο ψωμί
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κατεψυγμένο χταπόδι Kallimanis, κομμένο σε κομμάτια
  • 1/2 κιλό τοματίνια
  • 400 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες με τη φλούδα
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπερίτσα τσίλι
  • 1,5 φλιτζάνια τσαγιού κρασί λευκό ξηρό
  • 600 ml νερό
  • 6 μεγάλες φέτες χωριάτικο ψωμί
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό