Χταπόδι κρασάτο με ελιές
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κατεψυγμένο χταπόδι Kallimanis, κομμένο σε κομμάτια
- 1/2 κιλό τοματίνια
- 400 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσι
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες με τη φλούδα
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 πιπερίτσα τσίλι
- 1,5 φλιτζάνια τσαγιού κρασί λευκό ξηρό
- 600 ml νερό
- 6 μεγάλες φέτες χωριάτικο ψωμί
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κατεψυγμένο χταπόδι Kallimanis, κομμένο σε κομμάτια
- 1/2 κιλό τοματίνια
- 400 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσι
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες με τη φλούδα
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 πιπερίτσα τσίλι
- 1,5 φλιτζάνια τσαγιού κρασί λευκό ξηρό
- 600 ml νερό
- 6 μεγάλες φέτες χωριάτικο ψωμί
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό