Recipe Search ResultsΧταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας
Ab logo
  • Χταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας

Χταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας

by #MadeWithAB
Χταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας
Χταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό, καθαρισμένο
  • 2 κ. σ. ξίδι
  • 250 ml λευκό κρασί
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε λωρίδες
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. μουστάρδα με σπόρους
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κ. γ. μπούκοβο
  • 1 κ. σ. ρίγανη ή θυμάρι, ξερό
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό, καθαρισμένο
  • 2 κ. σ. ξίδι
  • 250 ml λευκό κρασί
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε λωρίδες
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. μουστάρδα με σπόρους
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κ. γ. μπούκοβο
  • 1 κ. σ. ρίγανη ή θυμάρι, ξερό
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι