Χταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας
by #MadeWithAB
Χταπόδι με πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μουστάρδας

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό, καθαρισμένο
- 2 κ. σ. ξίδι
- 250 ml λευκό κρασί
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε λωρίδες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. μουστάρδα με σπόρους
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. σ. ρίγανη ή θυμάρι, ξερό
- μαϊντανός ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό, καθαρισμένο
- 2 κ. σ. ξίδι
- 250 ml λευκό κρασί
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε λωρίδες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. μουστάρδα με σπόρους
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. σ. ρίγανη ή θυμάρι, ξερό
- μαϊντανός ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι