Recipe Search ResultsΧταπόδι στιφάδο με πετιμέζι
Ab logo
  • Χταπόδι στιφάδο με πετιμέζι

Χταπόδι στιφάδο με πετιμέζι

by AB FOODSTORIES
Χταπόδι στιφάδο με πετιμέζι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 μεγάλο χταπόδι, βάρους περίπου 1 κιλού, καθαρισμένο
  • 600 ml κόκκινο ξηρό κρασί
  • 2 κουτ. σούπας ξίδι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 kg κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα και ολόκληρα
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας, διαλυμένος σε 200 ml χλιαρό νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 2 κουτ. σούπας πετιμέζι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 μεγάλο χταπόδι, βάρους περίπου 1 κιλού, καθαρισμένο
  • 600 ml κόκκινο ξηρό κρασί
  • 2 κουτ. σούπας ξίδι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 kg κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα και ολόκληρα
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας, διαλυμένος σε 200 ml χλιαρό νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 2 κουτ. σούπας πετιμέζι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι