Χταπόδι στιφάδο με πετιμέζι
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 μεγάλο χταπόδι, βάρους περίπου 1 κιλού, καθαρισμένο
- 600 ml κόκκινο ξηρό κρασί
- 2 κουτ. σούπας ξίδι
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 kg κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα και ολόκληρα
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας, διαλυμένος σε 200 ml χλιαρό νερό
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 2 κουτ. σούπας πετιμέζι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 μεγάλο χταπόδι, βάρους περίπου 1 κιλού, καθαρισμένο
- 600 ml κόκκινο ξηρό κρασί
- 2 κουτ. σούπας ξίδι
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 kg κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα και ολόκληρα
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας, διαλυμένος σε 200 ml χλιαρό νερό
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 2 κουτ. σούπας πετιμέζι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι