Crème chocolat με πορτοκάλι και cointreau
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 250 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 70 γραμ. γάλα πλήρες
- 6 κρόκος αυγού
- 60 γρ. cointreau
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 80 γρ. ζάχαρη
- κακάο για πασπάλισμα
- 250 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 70 γραμ. γάλα πλήρες
- 6 κρόκος αυγού
- 60 γρ. cointreau
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 80 γρ. ζάχαρη
- κακάο για πασπάλισμα