Start cooking
Χαράζετε τα δαμάσκηνα στη μέση κατά μήκος και δίχως να τα χωρίσετε μέχρι κάτω τα ανοίγετε για να κάνετε χώρο για τη γέμιση. Στραγγίζετε τα κομματάκια του μάγκο από το chutney. Τα ψιλοκόβετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και ρίχνετε από πάνω τη σκόνη τζίντζερ. Γεμίζετε τα δαμάσκηνα με τη γέμιση και τα κρατάτε σε μια πιατέλα όσο ετοιμάζετε το μπέικον. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά βάζετε τις λωρίδες μπέικον και τις ψήνετε τόσο όσο να τυλίγονται (ούτε υπερβολικά καμένες, ούτε ωμές). Τυλίγετε ένα – ένα τα δαμάσκηνα με τις λωρίδες μπέικον και τις καρφώνετε με μια οδοντογλυφίδα. Τις σερβίρετε σαν ορεκτικό για να συνοδεύσετε ένα ποτό.