Δίχρωμο cheesecake σοκολάτα-φιστίκι
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 50 γρ. ζάχαρη
- 125 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα από κέλυφος και αποφλοιωμένο
- 2 κ.σ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. μπισκότα σοκολάτας, γεμιστά
- 60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. λευκή κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 30 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος, καλά παγωμένη
- 1 κ.γ. βανίλια, σε υγρή μορφή
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα
- 50 γρ. ζάχαρη
- 125 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα από κέλυφος και αποφλοιωμένο
- 2 κ.σ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. μπισκότα σοκολάτας, γεμιστά
- 60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. λευκή κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 30 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος, καλά παγωμένη
- 1 κ.γ. βανίλια, σε υγρή μορφή
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα