Start cooking
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο, το μέλι την κανέλα, το τζίντζερ και μόλις λιώσουν αποσύρουμε. Προσθέτουμε τη βρώμη, το σουσάμι, τους ξηρούς καρπούς, το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε 6 μικρές φόρμες για ταρτάκια ή ένα ταψάκι για μάφιν, αφού πρώτα στρώσουμε μεμβράνη τροφίμων και τα βάζουμε στο ψυγείο για 15’. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τη βανίλια και το ξύσμα. Γεμίζουμε τα τρατάκια με γιαούρτι, προσθέτουμε τα φρούτα και απολαμβάνουμε.