Δροσερή κρέμα καρύδας με μάνγκο
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 κουτιά γάλα καρύδας (400 γρ. το καθένα)
- 4 κεδροκούκουτσα
- τα σποράκια από 4 καρδάμωμα
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 λοβός φρέσκιας βανίλιας (τον χαράζουμε κατά μήκος στη μέση με ένα μαχαίρι και παίρνουμε τα σπόρια) ή 1 κουτάκι βανιλίνη
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 - 2 ώριμα μάνγκο, καθαρισμένα
- λίγο ηλιέλαιο, για το λάδωμα του σκεύους
- χυμός από 1/2 λάιμ
- αποξηραμένης καρύδας
- 4 κ.σ. άγαρ-άγαρ
- αποξηραμένο φρούτο του πάθους (ή άλλο εξωτικό φρούτο που μας αρέσει), ψιλοκομμένο
- φύλλα φρέσκιας μέντας
- 2 κουτιά γάλα καρύδας (400 γρ. το καθένα)
- 4 κεδροκούκουτσα
- τα σποράκια από 4 καρδάμωμα
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 λοβός φρέσκιας βανίλιας (τον χαράζουμε κατά μήκος στη μέση με ένα μαχαίρι και παίρνουμε τα σπόρια) ή 1 κουτάκι βανιλίνη
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 - 2 ώριμα μάνγκο, καθαρισμένα
- λίγο ηλιέλαιο, για το λάδωμα του σκεύους
- χυμός από 1/2 λάιμ
- αποξηραμένης καρύδας
- 4 κ.σ. άγαρ-άγαρ
- αποξηραμένο φρούτο του πάθους (ή άλλο εξωτικό φρούτο που μας αρέσει), ψιλοκομμένο
- φύλλα φρέσκιας μέντας