Εκμέκ σοκολάτας γάλακτος με τσουρέκι και κάστανο
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 100 γρ. μαρμελάδα κάστανο (Για τη μους σοκολάτας)
- φλούδα από 1 λεμόνι (Για τη μους σοκολάτας)
- 8 φέτες τσουρεκιού, πάχους 2 εκ.
- 8 κάστανα γλασέ
- κακάο, σε σκόνη
- φυλλαράκι δυόσμου
- 400 γρ. σοκολάτα γάλακτος (Για τη μους σοκολάτας)
- 1 κιλό κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για τη μους σοκολάτας)
- 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη (Για τη μους σοκολάτας)
- 4 κόκκους μαστίχας, σπασμένους στο γουδί με λίγη λεπτή ζάχαρη (Για τη σαντιγί)
- 300 γρ. ζάχαρη (Για τη μους σοκολάτας)
- 300 γρ. νερό (Για τη μους σοκολάτας)
- 1 δόση βανιλίνη (Για τη μους σοκολάτας)
- 2 ξύλο κανέλας (Για τη μους σοκολάτας)
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος, πολύ κρύα από το ψυγείο (Για τη σαντιγί)
- 1 στικ βανίλιας (Για τη σαντιγί)
- 70 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη σαντιγί)
- 1 κ.γ. κανέλα (Για τη σαντιγί)
- 100 γρ. μαρμελάδα κάστανο (Για τη μους σοκολάτας)
- φλούδα από 1 λεμόνι (Για τη μους σοκολάτας)
- 8 φέτες τσουρεκιού, πάχους 2 εκ.
- 8 κάστανα γλασέ
- κακάο, σε σκόνη
- φυλλαράκι δυόσμου
- 400 γρ. σοκολάτα γάλακτος (Για τη μους σοκολάτας)
- 1 κιλό κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για τη μους σοκολάτας)
- 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη (Για τη μους σοκολάτας)
- 4 κόκκους μαστίχας, σπασμένους στο γουδί με λίγη λεπτή ζάχαρη (Για τη σαντιγί)
- 300 γρ. ζάχαρη (Για τη μους σοκολάτας)
- 300 γρ. νερό (Για τη μους σοκολάτας)
- 1 δόση βανιλίνη (Για τη μους σοκολάτας)
- 2 ξύλο κανέλας (Για τη μους σοκολάτας)
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος, πολύ κρύα από το ψυγείο (Για τη σαντιγί)