Recipe Search ResultsΕλιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι
Ab logo
  • Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι

Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι

by AB FOODSTORIES
Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
16 servings
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 1/5 κ. γ. καυτερή πάπρικα
  • 1/2 ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 2/3 φλ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες, χωρίς το κουκούτσι
  • 1/2 κ. γ. ξύσμα ακέρωτου πορτοκαλιού
  • 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μέλι θυμαρίσιο (Για τη σάλτσα)
  • 40 ml ούζο (Για τη σάλτσα)
  • 1 κ. γ. θυμάρι ξερό (Για τη σάλτσα)
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 1/5 κ. γ. καυτερή πάπρικα
  • 1/2 ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 2/3 φλ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες, χωρίς το κουκούτσι
  • 1/2 κ. γ. ξύσμα ακέρωτου πορτοκαλιού
  • 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μέλι θυμαρίσιο (Για τη σάλτσα)
  • 40 ml ούζο (Για τη σάλτσα)
  • 1 κ. γ. θυμάρι ξερό (Για τη σάλτσα)