Recipe Search ResultsΕργολάβοι
Ab logo
  • Εργολάβοι

Εργολάβοι

by Πηγή ΑΒ Μagazine

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Desserts
Εργολάβοι

Ingredients for 6 People

6 People
  • 4 ασπράδια αβγού
  • 100 γρ. σκόνη αμυγδάλου
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα
  • 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

Start cooking

Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μία σφιχτή μαρέγκα.Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με τη σκόνη αμυγδάλου και ενσωματώνουμε μέσα στη μαρέγκα. Πλάθουμε μικρούς εργολάβους και τους καλύπτουμε με το χονδροκομμένο αμύγδαλο. Τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
All seasons
Desserts
  • Εργολάβοι