Recipe Search ResultsΕξωτικά κεμπάπ με τζίντζερ, λαϊμ και σουσάμι
Ab logo
  • Εξωτικά κεμπάπ με τζίντζερ, λαϊμ και σουσάμι

Εξωτικά κεμπάπ με τζίντζερ, λαϊμ και σουσάμι

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Εξωτικά κεμπάπ με τζίντζερ, λαϊμ και σουσάμι
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 3 κουταλιές σούπας χυμό λάιμ
  • 3 κουταλιές σούπας γάλα καρύδας
  • 60 γρ. σουσάμι και λίγο για πασπάλισμα
  • 40 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 20 γρ. τζίντζερ κομμένο σε φετούλες
  • 1 χτυπημένο αβγό
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψημένες
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (για το ντιπ)
  • 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο (για το ντιπ)
  • μικρές αραβικές πίτες κομμένες σε λωρίδες, αλατισμένες και ελαφρά ψημένες στο φούρνο
  • 1/2 λάιμ (ξύσμα και χυμός) (για το ντιπ)
  • 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 3 κουταλιές σούπας χυμό λάιμ
  • 3 κουταλιές σούπας γάλα καρύδας
  • 60 γρ. σουσάμι και λίγο για πασπάλισμα
  • 40 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 20 γρ. τζίντζερ κομμένο σε φετούλες
  • 1 χτυπημένο αβγό
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψημένες
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (για το ντιπ)
  • 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο (για το ντιπ)
  • μικρές αραβικές πίτες κομμένες σε λωρίδες, αλατισμένες και ελαφρά ψημένες στο φούρνο
  • 1/2 λάιμ (ξύσμα και χυμός) (για το ντιπ)