Εξωτικά κεμπάπ με τζίντζερ, λαϊμ και σουσάμι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 3 κουταλιές σούπας χυμό λάιμ
- 3 κουταλιές σούπας γάλα καρύδας
- 60 γρ. σουσάμι και λίγο για πασπάλισμα
- 40 γρ. καρύδα τριμμένη
- 20 γρ. τζίντζερ κομμένο σε φετούλες
- 1 χτυπημένο αβγό
- 2 σκελίδες σκόρδου ψημένες
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (για το ντιπ)
- 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο (για το ντιπ)
- μικρές αραβικές πίτες κομμένες σε λωρίδες, αλατισμένες και ελαφρά ψημένες στο φούρνο
- 1/2 λάιμ (ξύσμα και χυμός) (για το ντιπ)
- 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 3 κουταλιές σούπας χυμό λάιμ
- 3 κουταλιές σούπας γάλα καρύδας
- 60 γρ. σουσάμι και λίγο για πασπάλισμα
- 40 γρ. καρύδα τριμμένη
- 20 γρ. τζίντζερ κομμένο σε φετούλες
- 1 χτυπημένο αβγό
- 2 σκελίδες σκόρδου ψημένες
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (για το ντιπ)
- 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο (για το ντιπ)
- μικρές αραβικές πίτες κομμένες σε λωρίδες, αλατισμένες και ελαφρά ψημένες στο φούρνο
- 1/2 λάιμ (ξύσμα και χυμός) (για το ντιπ)