Start cooking
Πλένουμε, στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε τα χόρτα. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 5'-10'. Τα στείβουμε καλά και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη φέτα, τα κρεμμύδια, το πράσο, τα μυρωδικά, τα αβγά, τον τραχανά, πιπέρι, και ανακατεύουμε καλά. Σε μπολ βάζουμε τα αλεύρια, το σιμιγδάλι, το γιαούρτι, το λάδι, το αλάτι και 2 φλ. νερό, ωστέ να γίνει πηχτός χυλός για τη ζύμη μας. Σε λαδωμένο ρυχό ταψί 40 εκ.- 42 εκ., στρώνουμε με το κουτάλι τα 2/3 του χυλόυ. Απλώνουμε τη γέμιση και απαλά τη πατάμε με τα δάχτυλα. Στο χυλό που έχει απομείνει ρίχνουμε 1/2 φλυτζάνι νερό και ανακατεύουμε να αραιώση η υφή του. Περιχύνουμε τη πίτα με τον χυλό. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 °C σε αέρα ή αντιστάσεις για 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει καλά. Είναι σημαντικό η πίτα μας να είναι πολύ λεπτή σε πάχος για να ξεροψηθεί και αν γίνει τραγανός ο χυλός σχηματίζοντας ένα μοναδικό σε υφή και γεύση, φύλλο.