Start cooking
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180oC. Αναμιγνύουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος, τους κρόκους των αβγών, τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη. Αδειάζουμε σε μια φαρδιά και ρηχή φόρμα την οποία έχουμε «ντύσει» με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 50 περίπου λεπτά.Αφήνουμε το γλυκό να παγώσει για 24 ώρες στο ψυγείο. Ρίχνουμε τα φρούτα σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι μαζί με το μέλι και το κρασί. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε το γλυκό κομμένο σε τρίγωνα κομμάτια περιχυμένο με μια κουταλιά από τη σάλτσα των φρούτων.
Χρόνος προετοιμασίας:
10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος:
1 ώρα περίπου