FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
by Alexandros Papandreou

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 500 g Barilla Fusilli
- 300 g Κρέας
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- 20 τοματίνια κομμένα στην μέση
- 20 g σάλτσα τομάτας
- 80 ml λευκό κρασί
- 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 500 g Barilla Fusilli
- 300 g Κρέας
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- 20 τοματίνια κομμένα στην μέση
- 20 g σάλτσα τομάτας
- 80 ml λευκό κρασί
- 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι