Recipe Search ResultsFUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
Ab logo
  • FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

by Alexandros Papandreou

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

Ingredients for 2 People

2 People
  • 500 g Barilla Fusilli
  • 300 g Κρέας
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 20 τοματίνια κομμένα στην μέση
  • 20 g σάλτσα τομάτας
  • 80 ml λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Start cooking

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα fusilli μέχρι να είναι al dente. Όση ώρα βράζουν τα fusilli, τοποθετείτε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης και την πράσινη πιπεριά για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτετε τα κρεατικά από το BBQ μαζί με τα τοματίνια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε τη σάλτσα τομάτας, σβήνετε με το λευκό κρασί, προσθέτετε τα fusilli μαζί με λίγο από το νερό που έβραζαν και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει η μακαρονάδα. Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα πασπαλίζοντας με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο από πάνω.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses
  • FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ