Φακές με ανάμεικτο τουρσί σταμναγκάθι, κρεμμύδι και καρότο
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πιπεριά, σε μικρούς κύβους
- 50 ml ξίδι
- 150 ml ελαιόλαδο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 5 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα, σε μικρούς κύβους
- 2 φλούδες πορτοκαλιού
- 350 ml ξίδι
- 500 φακές
- 500 g. σταμναγκάθι, καθαρισμένο
- 2 καρότα, σε μπαστουνάκια
- λίγες τρυφερές κορφές από άνηθο και μάραθο
- 7 κρεμμύδια του στιφάδο, σε φέτες κυδωνάτες
- 1 κ. γ. γλυκάνισο
- 1 κ. γ. μαραθόσπορο
- 2 κ. γ. αλάτι
- 150 ml νερό
- 5 κ. γ. ζάχαρη
- 4 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πιπεριά, σε μικρούς κύβους
- 50 ml ξίδι
- 150 ml ελαιόλαδο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 5 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα, σε μικρούς κύβους
- 2 φλούδες πορτοκαλιού
- 350 ml ξίδι
- 500 φακές
- 500 g. σταμναγκάθι, καθαρισμένο
- 2 καρότα, σε μπαστουνάκια