Start cooking
1. Βάζουμε στο μούλτι τις φακές, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το αβγό, τον τοματοπελτέ, τη ρίγανη και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και ξαναχτυπάμε για 1’. 3. Πλάθουμε τους φακοκεφτέδες σε μικρά μπαλάκια και τα καλύπτουμε με τριμμένη φρυγανιά. 4. Ψήνουμε τους φακοκεφτέδες σε ένα ταψί , στρωμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο για 15’ να ροδίσουν, στους 170ΟC με αέρα.