Φασιανός με σύκα και γλυκό κρασί
by Σιμόνη Καφίρη

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 1 φασιανό
- 1 κλαδάκι σέλερι, ψιλοκομμένο
- 2 φέτες ζαμπόν καπνιστό κομμένες σε τετραγωνάκια
- 1 καρότο ,κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 κεφάλι σκόρδο, κομμένο στη μέση οριζόντια
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 κλαδάκια μαϊντανό
- 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
- 1 ποτήρι κρασί Μαυροδάφνη
- 250 γρ. σύκα ξερά
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 60 γρ. βούτυρο φρέσκο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 1 φασιανό
- 1 κλαδάκι σέλερι, ψιλοκομμένο
- 2 φέτες ζαμπόν καπνιστό κομμένες σε τετραγωνάκια
- 1 καρότο ,κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 κεφάλι σκόρδο, κομμένο στη μέση οριζόντια
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 κλαδάκια μαϊντανό
- 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
- 1 ποτήρι κρασί Μαυροδάφνη
- 250 γρ. σύκα ξερά
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 60 γρ. βούτυρο φρέσκο
- Αλάτι
- πιπέρι