Φασολάκια με λαχανικά στον φούρνο
by AB FOODSTORIES
Δοκιμάστε να φτιάξετε τα λαδερά με ένα από τα πολυβραβευμένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», κορωνέικης ποικιλίας.

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 800 g φρέσκα φασολάκια
- 2 κολοκύθια, σε κομμάτια
- 2 μελιτζάνες τσακώνικες, σε μέτρια κομμάτια
- 2 πιπεριές κέρατο, σε χονδρές ροδέλες
- 2 πατάτες «AB fresh to go», σε μέτρια κομμάτια
- 2 κρεμμύδια, σε φέτες
- 1 ώριμες ντομάτες «AB fresh to go», τριμμένες
- 400 ml ζωμός λαχανικών
- 150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
- 3 σκελίδες σκόρδου «AB fresh to go», ψιλοκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτα Τριπόλεως ΑΒ, θρυμματισμένη
- 800 g φρέσκα φασολάκια
- 2 κολοκύθια, σε κομμάτια
- 2 μελιτζάνες τσακώνικες, σε μέτρια κομμάτια
- 2 πιπεριές κέρατο, σε χονδρές ροδέλες
- 2 πατάτες «AB fresh to go», σε μέτρια κομμάτια
- 2 κρεμμύδια, σε φέτες
- 1 ώριμες ντομάτες «AB fresh to go», τριμμένες
- 400 ml ζωμός λαχανικών
- 150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
- 3 σκελίδες σκόρδου «AB fresh to go», ψιλοκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτα Τριπόλεως ΑΒ, θρυμματισμένη