• Φασολάκια μπαρμπούνια και μπρόκολο με φρέσκια ρίγανη και καβουρδισμένα αμύγδαλα

Φασολάκια μπαρμπούνια και μπρόκολο με φρέσκια ρίγανη και καβουρδισμένα αμύγδαλα

by AB Food Stories
Φασολάκια μπαρμπούνια και μπρόκολο με φρέσκια ρίγανη και καβουρδισμένα αμύγδαλα
Easy
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 600 γρ. φασολάκια μπαρμπούνια
  • 500 γρ. μπρόκολο, σε μικρά μπουκέτα
  • 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
  • 2 κρεμμύδια ξερά, σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
  • 40 ml ούζο
  • 1 κ. σ. φρέσκια ρίγανη
  • 90 ml ελαιόλαδο + 30 ml επιπλέον
  • 70 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροσπασμένα (Για το σερβίρισμα)
  • 600 γρ. φασολάκια μπαρμπούνια
  • 500 γρ. μπρόκολο, σε μικρά μπουκέτα
  • 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
  • 2 κρεμμύδια ξερά, σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
  • 40 ml ούζο
  • 1 κ. σ. φρέσκια ρίγανη
  • 90 ml ελαιόλαδο + 30 ml επιπλέον
  • 70 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροσπασμένα (Για το σερβίρισμα)