Φασολάκια μπαρμπούνια και μπρόκολο με φρέσκια ρίγανη και καβουρδισμένα αμύγδαλα
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 600 γρ. φασολάκια μπαρμπούνια
- 500 γρ. μπρόκολο, σε μικρά μπουκέτα
- 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
- 2 κρεμμύδια ξερά, σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
- 40 ml ούζο
- 1 κ. σ. φρέσκια ρίγανη
- 90 ml ελαιόλαδο + 30 ml επιπλέον
- 70 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροσπασμένα (Για το σερβίρισμα)
- 600 γρ. φασολάκια μπαρμπούνια
- 500 γρ. μπρόκολο, σε μικρά μπουκέτα
- 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
- 2 κρεμμύδια ξερά, σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
- 40 ml ούζο
- 1 κ. σ. φρέσκια ρίγανη
- 90 ml ελαιόλαδο + 30 ml επιπλέον
- 70 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροσπασμένα (Για το σερβίρισμα)