Start cooking
Ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά ένα φλιτζάνι νερό με λίγο αλάτι και μόλις κοχλάσει προσθέτετε το περιεχόμενο της συσκευασίας. Βράζετε για 6-7 λεπτά.Προσθέτετε την τομάτα, το ελαιόλαδο, 3 φλιτζάνια νερό και ανακατεύετε.Μόλις πάρουν βράση σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 50 λεπτά περίπου μέχρι τα υγρά να εξατμιστούν. Εν τω μεταξύ σοτάρετε τα λουκάνικα με το ελαιόλαδο και την πάπρικα για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνετε τα λουκάνικα και το ξύσμα πορτοκαλιού στην κατσαρόλα,ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.