facebook-pixel
Recipe Search ResultsΦασόλια χάντρες λαδερά με χωριάτικο λουκάνικο
Ab logo
  • Φασόλια χάντρες λαδερά με χωριάτικο λουκάνικο
Φασόλια χάντρες λαδερά με χωριάτικο λουκάνικο

Φασόλια χάντρες λαδερά με χωριάτικο λουκάνικο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 1 συσκευασία φασόλια χάντρες λαδερά 1000γρ.
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας για το σοτάρισμα
  • 1 φλιτζάνι τομάτα στον τρίφτη
  • 4 λουκάνικα χωριάτικα με πορτοκάλι κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 κουτ. Γλυκού πάπρικα
  • Αλάτι
  • 1 συσκευασία φασόλια χάντρες λαδερά 1000γρ.
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας για το σοτάρισμα
  • 1 φλιτζάνι τομάτα στον τρίφτη
  • 4 λουκάνικα χωριάτικα με πορτοκάλι κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 κουτ. Γλυκού πάπρικα
  • Αλάτι

Start cooking

Ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά ένα φλιτζάνι νερό με λίγο αλάτι και μόλις κοχλάσει προσθέτετε το περιεχόμενο της συσκευασίας. Βράζετε για 6-7 λεπτά.Προσθέτετε την τομάτα, το ελαιόλαδο, 3 φλιτζάνια νερό και ανακατεύετε.Μόλις πάρουν βράση σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 50 λεπτά περίπου μέχρι τα υγρά να εξατμιστούν. Εν τω μεταξύ σοτάρετε τα λουκάνικα με το ελαιόλαδο και την πάπρικα για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνετε τα λουκάνικα και το ξύσμα πορτοκαλιού στην κατσαρόλα,ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings