Φασόλια στο φούρνο με μυρωδικά
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- πιπέρι
- αλάτι
- 300 ml ζωμό κότας
- 8 ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι
- 1 φινόκιο, σε φέτες
- 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
- 4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, σε μικρά καρέ
- 1 πιπεριά καυτερή, ψιλοκομμένη
- 6 ψιλοκομμένα αρωματικά (θυμάρι, δυόσμο, μυρώνια, καυκαλήθρες, άνηθο κ.λπ.)
- 500 γρ. φασόλια γίγαντες ελέφαντες Δυτικής Μακεδονίας, ΑΒ κοντά στην ελληνική γη, μουλιασμένα
- πιπέρι
- αλάτι
- 300 ml ζωμό κότας
- 8 ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι
- 1 φινόκιο, σε φέτες
- 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
- 4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, σε μικρά καρέ
- 1 πιπεριά καυτερή, ψιλοκομμένη
- 6 ψιλοκομμένα αρωματικά (θυμάρι, δυόσμο, μυρώνια, καυκαλήθρες, άνηθο κ.λπ.)
- 500 γρ. φασόλια γίγαντες ελέφαντες Δυτικής Μακεδονίας, ΑΒ κοντά στην ελληνική γη, μουλιασμένα