Recipe Search ResultsΦάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες
Ab logo
  • Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες

Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες

by AB FOODSTORIES
Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες
Easy
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 1/2 κ. γ. πικάντικη πάπρικα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 μεσαίες τορτίγιες
  • 350 γρ. αρακάς (Για τον αρακά)
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο (Για τον αρακά)
  • 1/2 κ. γ ξύσμα ακέρωτου λεμονιού (Για τον αρακά)
  • 20 ml χυμός λεμόνι (Για τον αρακά)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τον αρακά)
  • αλάτι (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για τον αρακά)
  • 1/2 κ. γ. πικάντικη πάπρικα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 μεσαίες τορτίγιες
  • 350 γρ. αρακάς (Για τον αρακά)
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο (Για τον αρακά)
  • 1/2 κ. γ ξύσμα ακέρωτου λεμονιού (Για τον αρακά)
  • 20 ml χυμός λεμόνι (Για τον αρακά)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τον αρακά)
  • αλάτι (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για τον αρακά)