Φάβα με κάπαρη γιαχνί
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού φάβα Σαντορίνης
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 ώριμη τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
- 1,5 κουταλιές της σούπας κάπαρη (στο αλάτι ή στο ξίδι)
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό αρετσίνωτο κρασί
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού φάβα Σαντορίνης
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 ώριμη τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
- 1,5 κουταλιές της σούπας κάπαρη (στο αλάτι ή στο ξίδι)
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό αρετσίνωτο κρασί
- Αλάτι
- πιπέρι