Recipe Search ResultsΦάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής
Ab logo
  • Φάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής

Φάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής

by AB FOODSTORIES
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 3 κολοκύθια, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 1/2 φλ. φάβα
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για το σερβίρισμα )
  • λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (Για το σερβίρισμα )
  • 2 κ. σ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες (Για το σερβίρισμα )
  • 3 κ. σ. κάππαρη (Για το σερβίρισμα )
  • αλάτι (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ελαιόλαδο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 4-5 κλαράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ντοματίνια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 800 ml νερό (Για τη φάβα)
  • 4 καρότα, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 4 κ. γ. μουστάρδα (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. γ. μέλι (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για το λαδολέμονο)
  • 3 κ. σ. φυλλαράκια μαϊντανού (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. γ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης (Για το λαδολέμονο)
  • 1 στήμονες σαφράν, διαλυμένοι σε 1 κ. σ. ζεστό νερό (Για το λαδολέμονο)
  • 4 φλ. χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο, ολόκληρο (Για τη φάβα)
  • 3 κολοκύθια, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 1/2 φλ. φάβα
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για το σερβίρισμα )
  • λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (Για το σερβίρισμα )
  • 2 κ. σ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες (Για το σερβίρισμα )
  • 3 κ. σ. κάππαρη (Για το σερβίρισμα )
  • αλάτι (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ελαιόλαδο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 4-5 κλαράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ντοματίνια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 800 ml νερό (Για τη φάβα)
  • 4 καρότα, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 4 κ. γ. μουστάρδα (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. γ. μέλι (Για το λαδολέμονο)