Φέτες ψαριού με κρούστα μυρωδικών στο φούρνο
by AB FOODSTORIES

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 φέτες μυλοκόπι (200-250 γρ. η καθεμία) ή άλλο λευκό ψάρι της αρεσκείας μας, φρέσκο ή κατεψυγμένο, όπως πέρκα, μπακαλιάρος, σφυρίδα κ.α.
- 3 κ. σ. μαϊντανός (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. μάραθος ή άνηθος (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για την κρούστα)
- 3 κ. σ. σχοινόπρασσο (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. δεντρολίβανο (Για την κρούστα)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος) (Για την κρούστα)
- χυμός από 1/2-1 λεμόνι (Για την κρούστα)
- 150 ml ελαιόλαδο (Για την κρούστα)
- αλάτι (Για την κρούστα)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για την κρούστα)
- 4 φέτες μυλοκόπι (200-250 γρ. η καθεμία) ή άλλο λευκό ψάρι της αρεσκείας μας, φρέσκο ή κατεψυγμένο, όπως πέρκα, μπακαλιάρος, σφυρίδα κ.α.
- 3 κ. σ. μαϊντανός (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. μάραθος ή άνηθος (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για την κρούστα)
- 3 κ. σ. σχοινόπρασσο (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. δεντρολίβανο (Για την κρούστα)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος) (Για την κρούστα)
- χυμός από 1/2-1 λεμόνι (Για την κρούστα)
- 150 ml ελαιόλαδο (Για την κρούστα)
- αλάτι (Για την κρούστα)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για την κρούστα)