Recipe Search ResultsΦέτες ψαριού με κρούστα μυρωδικών στο φούρνο
  • Φέτες ψαριού με κρούστα μυρωδικών στο φούρνο

Φέτες ψαριού με κρούστα μυρωδικών στο φούρνο

by AB FOODSTORIES
Φέτες ψαριού με κρούστα μυρωδικών στο φούρνο
Easy
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 4 φέτες μυλοκόπι (200-250 γρ. η καθεμία) ή άλλο λευκό ψάρι της αρεσκείας μας, φρέσκο ή κατεψυγμένο, όπως πέρκα, μπακαλιάρος, σφυρίδα κ.α.
  • 3 κ. σ. μαϊντανός (Για την κρούστα)
  • 2 κ. σ. μάραθος ή άνηθος (Για την κρούστα)
  • 2 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για την κρούστα)
  • 3 κ. σ. σχοινόπρασσο (Για την κρούστα)
  • 2 κ. σ. δεντρολίβανο (Για την κρούστα)
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος) (Για την κρούστα)
  • χυμός από 1/2-1 λεμόνι (Για την κρούστα)
  • 150 ml ελαιόλαδο (Για την κρούστα)
  • αλάτι (Για την κρούστα)
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για την κρούστα)
  • 4 φέτες μυλοκόπι (200-250 γρ. η καθεμία) ή άλλο λευκό ψάρι της αρεσκείας μας, φρέσκο ή κατεψυγμένο, όπως πέρκα, μπακαλιάρος, σφυρίδα κ.α.
  • 3 κ. σ. μαϊντανός (Για την κρούστα)
  • 2 κ. σ. μάραθος ή άνηθος (Για την κρούστα)
  • 2 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για την κρούστα)
  • 3 κ. σ. σχοινόπρασσο (Για την κρούστα)
  • 2 κ. σ. δεντρολίβανο (Για την κρούστα)
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος) (Για την κρούστα)
  • χυμός από 1/2-1 λεμόνι (Για την κρούστα)
  • 150 ml ελαιόλαδο (Για την κρούστα)
  • αλάτι (Για την κρούστα)
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για την κρούστα)