Φιλέτα γαλοπούλας αποξηραμένα φρούτα
by Σιμόνη Καφίρη

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 βερίκοκα αποξηραμένα
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 μασουράκι κανέλας
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο
- 200 γρ. βρασμένα κάστανα
- 2 σύκα ξερά
- 2 κουταλιές μαύρες σταφίδες
- 700 γρ. φιλέτο γαλοπούλας από στήθος
- 3 χουρμάδες
- 1 ποτήρι νερό ή ζωμό κοτόπουλου
- 2 Βαλσάμικο ξίδι
- 1 κουταλάκι μέλι ή καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 400 γρ. μικρά κρεμμύδια του στιφάδου (κοκκάρια)
- 100 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο σε λωρίδες
- 3 βερίκοκα αποξηραμένα
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 μασουράκι κανέλας
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο
- 200 γρ. βρασμένα κάστανα
- 2 σύκα ξερά
- 2 κουταλιές μαύρες σταφίδες
- 700 γρ. φιλέτο γαλοπούλας από στήθος
- 3 χουρμάδες
- 1 ποτήρι νερό ή ζωμό κοτόπουλου
- 2 Βαλσάμικο ξίδι
- 1 κουταλάκι μέλι ή καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο