Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι
by Τίνα Webb

Easy
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
- 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
- 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
- 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
- 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
- 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
- Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)
- 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
- 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
- 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
- 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
- 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
- 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
- Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)