Φοκάτσια με ελιές και δεντρολίβανο
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- 50 γρ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες
- 50 γρ. ελιές πράσινες, ψιλοκομμένες
- 140 ml νερό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο για τη ζύμη + 3 κ.σ. για τα μυρωδικά
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
- 1 κ.γ. αλάτι
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. πατάτες (περίπου 2 μικρές) πατάτες
- 1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- 50 γρ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες
- 50 γρ. ελιές πράσινες, ψιλοκομμένες
- 140 ml νερό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο για τη ζύμη + 3 κ.σ. για τα μυρωδικά
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
- 1 κ.γ. αλάτι
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. πατάτες (περίπου 2 μικρές) πατάτες