Φουσίλι με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 350 γρ. Fusilli
- 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός (τα φύλλα)
- 250 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια, καθαρισμένα με ένα νοτισμένο πανάκι και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 5 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 4 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 350 γρ. Fusilli
- 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός (τα φύλλα)
- 250 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια, καθαρισμένα με ένα νοτισμένο πανάκι και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 5 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 4 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά