Φραγκόκοτα γεμιστή με φουαγκρά
by Σιμόνη Καφίρη

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- φραγκόκοτα (2 κιλά περίπου)
- 150 γρ. φουαγκρά
- 6 κουταλιές κρασί Μαυροδάφνη
- εντόσθια του πουλερικού (καθαρισμένα από τις άσπρες μεμβράνες)
- 40 γρ. βούτυρο
- 10 αποξηραμένα σύκα
- 3 φέτες σταφιδόψωμο
- 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- Αλάτι
- 1 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φραγκόκοτα (2 κιλά περίπου)
- 150 γρ. φουαγκρά
- 6 κουταλιές κρασί Μαυροδάφνη
- εντόσθια του πουλερικού (καθαρισμένα από τις άσπρες μεμβράνες)
- 40 γρ. βούτυρο
- 10 αποξηραμένα σύκα
- 3 φέτες σταφιδόψωμο
- 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- Αλάτι
- 1 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι