Start cooking
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με το γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά με 1 κ.σ. βούτυρο και την πιπεριά τσίλι (αν τη βάλουμε), να βγάλει το άρωμά της. Βάζουμε δύο φέτες ζαμπόν σε μία στρώση στο τηγάνι να ψηθούν και βουτάμε 2 φέτες ψωμιού μέσα στο μείγμα αβγού, τις οποίες βάζουμε κατευθείαν πάνω από το ζαμπόν. Ψήνουμε για 2 λεπτά. Γυρίζουμε πλευρά και προσθέτουμε από πάνω το τυρί. Θα λιώσει με τη θερμοκρασία. Αφαιρούμε απ’ το τηγάνι, ρίχνουμε λίγο βούτυρο ακόμη, βουτάμε 2 φέτες στο μείγμα αβγού, τις σοτάρουμε στο τηγάνι κι απ’ τις δύο πλευρές και σκεπάζουμε τα τοστ. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να τελειώσουμε. Κόβουμε τα τοστ σε τρίγωνα, γαρνίρουμε με ξινόκρεμα το κάθε τρίγωνο, πασπαλίζουμε με το καβουρντισμένο σουσάμι και λίγο δυόσμο και σερβίρουμε.