Φρέσκος ψητός σολομός με κρούστα, σάλτσα ταρτάρ και λαχανικά με ντρέσινγκ μαγιονέζας
by Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- αλάτι (για την σάλτσα ταρτάρ)
- λεμόνι (χυμό) (για τη σάλτσα σαλάτας)
- ελαιόλαδο (για τη σάλτσα σαλάτας)
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα (για τη σάλτσα σαλάτας)
- λίγο σχοινόπρασο (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα (για τη σάλτσα σαλάτας)
- λίγα τρυφερά μικρά ραπανάκια (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 1 ρίζα φινόκιο (για τη σαλάτα λαχανικών)
- λίγα πράσινα φασολάκια λεπτά κατεψυγμένα (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 6 baby κολοκυθάκια (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 6 baby καρότα (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 500 γρ. baby πατάτες (για τη σαλάτα λαχανικών)
- πιπέρι (για την σάλτσα ταρτάρ)
- 1 κιλό φρέσκο σολομό, με δέρμα χωρίς κόκκαλα (ενιαίο κομμάτι)
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (για την σάλτσα ταρτάρ)
- 1 κουταλιά σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη (για την σάλτσα ταρτάρ)
- 1 κουταλιά σούπας λευκό ξύδι (για την σάλτσα ταρτάρ)
- 2 κουταλιές σούπας πίκλες ψιλοκομμένες (για την σάλτσα ταρτάρ)
- 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα (για την σάλτσα ταρτάρ)
- ανάμεικτα πιπέρια χονδροσπασμένα στο γουδί
- λίγο φρέσκο θυμάρι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια γλυκού ανθό αλατιού
- 2 πρέζες ζάχαρη
- (ξύσμα) λάιμ
- λεμόνι (ξύσμα)
- αλάτι (για την σάλτσα ταρτάρ)
- λεμόνι (χυμό) (για τη σάλτσα σαλάτας)
- ελαιόλαδο (για τη σάλτσα σαλάτας)
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα (για τη σάλτσα σαλάτας)
- λίγο σχοινόπρασο (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα (για τη σάλτσα σαλάτας)
- λίγα τρυφερά μικρά ραπανάκια (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 1 ρίζα φινόκιο (για τη σαλάτα λαχανικών)
- λίγα πράσινα φασολάκια λεπτά κατεψυγμένα (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 6 baby κολοκυθάκια (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 6 baby καρότα (για τη σαλάτα λαχανικών)
- 500 γρ. baby πατάτες (για τη σαλάτα λαχανικών)
- πιπέρι (για την σάλτσα ταρτάρ)
- 1 κιλό φρέσκο σολομό, με δέρμα χωρίς κόκκαλα (ενιαίο κομμάτι)
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (για την σάλτσα ταρτάρ)