Φρέσκος σολομός σε σφολιάτα με σπανάκι και ρύζι
by Τίνα Webb

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- λευκό πιπέρι
- θυμάρι (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- ρίγανη (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- δενδρολίβανο (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- εστραγκόν (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- 2 χούφτες μεγάλα φύλλα σπανάκι χωρίς τα κοτσάνια
- μπουκέτομυρωδικών
- 1 κουτ. Γλυκού πάπρικα
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 2 φύλλα φρέσκιας σφολιάτας
- Αλάτι
- 350 γρ. φρέσκα μανιτάρια πορτομπέλο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 φιλέτο σολομού ολόκληρο περίπου 750γρ.
- 100 γρ. ρύζι μακρύκοκκο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 3 αβγά σφιχτά βρασμένα κομμένα σε ροδέλες
- λευκό πιπέρι
- θυμάρι (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- ρίγανη (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- δενδρολίβανο (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- εστραγκόν (για το μπουκέτο μυρωδικών)
- 2 χούφτες μεγάλα φύλλα σπανάκι χωρίς τα κοτσάνια
- μπουκέτομυρωδικών
- 1 κουτ. Γλυκού πάπρικα
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 2 φύλλα φρέσκιας σφολιάτας
- Αλάτι
- 350 γρ. φρέσκα μανιτάρια πορτομπέλο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 φιλέτο σολομού ολόκληρο περίπου 750γρ.
- 100 γρ. ρύζι μακρύκοκκο