Φρικασέ με αρωματικά χόρτα και ψητά πορτομπέλο με σκόρδο και σουσάμι
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 500 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ. σ. σουσάμι
- 80 ml χυμός λεμόνι
- ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
- 3 κ. σ. ρύζι γλασέ
- τα φύλλα από 1/2 μάτσο δυόσμο
- 1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
- 1 μάτσο σπαράγγια (περίπου 12 -15), κομμένα διαγώνια στα 2-3 εκ.
- 400 ml ζωμός λαχανικών
- 45 ml ούζο
- 1/2 κ.γ. σαφράν σκόνη
- 80 ml ελαιόλαδο
- 75 ml
- 1 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένη (Για τα μανιτάρια )
- 4 μεγάλο πορτομπέλο σε φέτες (Για τα μανιτάρια )
- 1 κ. σ. σουσάμι (Για τα μανιτάρια )
- 2 κ. σ. μουστάρδα (Για τα μανιτάρια )
- 500 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ. σ. σουσάμι
- 80 ml χυμός λεμόνι
- ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
- 3 κ. σ. ρύζι γλασέ
- τα φύλλα από 1/2 μάτσο δυόσμο
- 1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
- 1 μάτσο σπαράγγια (περίπου 12 -15), κομμένα διαγώνια στα 2-3 εκ.
- 400 ml ζωμός λαχανικών
- 45 ml ούζο
- 1/2 κ.γ. σαφράν σκόνη
- 80 ml ελαιόλαδο
- 75 ml
- 1 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένη (Για τα μανιτάρια )
- 4 μεγάλο πορτομπέλο σε φέτες (Για τα μανιτάρια )