Start cooking
Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου. Πλένετε καλά τα μυρωδικά και τα αφήνετε να στραγγίξουν. Τα ψιλοκόβετε. Χτυπάτε τα αβγά με έναν αβγοδάρτη και προσθέτετε το γάλα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ρίχνετε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που μπαίνει και στο φούρνο ρίχνετε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί προσθέτετε το μίγμα των αβγών. Αφήνετε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5-6 λεπτά και μετά τη βάζετε στο φούρνο για 5-6 λεπτά ακόμα. Τη σερβίρετε σε φέτες γαρνίροντας με φρέσκα μυρωδικά.