Φριτάτα με τυριά (που περίσσεψαν) και μυρωδικά
by Τίνα Webb
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Starters & nibbles
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 8 αβγά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας μυρώνια ψιλοκομμένα
- 150 γρ. γραβιέρα χοντροτριμμένη
- 100 γρ. τυρί μπρι ή καμαμπέρ σε κομμάτια
- 100 γρ. ροκφόρ χοντροτριμμένο
- 2 ασπράδι
- ΦρεσκοτριμμένοΠιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7133482
This item is no longer available
7231636
7128101
7133232
Load 4 more products
Start cooking
Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου. Πλένετε καλά τα μυρωδικά και τα αφήνετε να στραγγίξουν. Τα ψιλοκόβετε. Χτυπάτε τα αβγά με έναν αβγοδάρτη και προσθέτετε το γάλα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ρίχνετε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που μπαίνει και στο φούρνο ρίχνετε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί προσθέτετε το μίγμα των αβγών. Αφήνετε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5-6 λεπτά και μετά τη βάζετε στο φούρνο για 5-6 λεπτά ακόμα. Τη σερβίρετε σε φέτες γαρνίροντας με φρέσκα μυρωδικά.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Brunch
All seasons
Starters & nibbles
Shop this recipe
Essential ingredients
7133482
This item is no longer available
7231636
7128101
7133232
Load 4 more products