Φρουτοσαλάτα με κεράσια, καρπούζι και ροδάκινα σε κρύο σιρόπι μαστίχας
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1/2 καρπούζι (Για τη σαλάτα)
- 4 ροδάκινα μεγάλα, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση (Για τη σαλάτα)
- 500 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσι (Για τη σαλάτα)
- φλούδα από 2 πορτοκάλια, σε φαρδιές λωρίδες (παίρνουμε μόνο το πορτοκαλί μέρος) (Για το σιρόπι)
- 1/2 φλ. φύλλα φρέσκου δυόσμου ή μέντας, σε λεπτές λωρίδες (Για το σιρόπι)
- 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχας (Για το σιρόπι)
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή (Για το σιρόπι)
- 150 ml νερό (Για το σιρόπι)
- 1/2 καρπούζι (Για τη σαλάτα)
- 4 ροδάκινα μεγάλα, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση (Για τη σαλάτα)
- 500 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσι (Για τη σαλάτα)
- φλούδα από 2 πορτοκάλια, σε φαρδιές λωρίδες (παίρνουμε μόνο το πορτοκαλί μέρος) (Για το σιρόπι)
- 1/2 φλ. φύλλα φρέσκου δυόσμου ή μέντας, σε λεπτές λωρίδες (Για το σιρόπι)
- 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχας (Για το σιρόπι)
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή (Για το σιρόπι)
- 150 ml νερό (Για το σιρόπι)