Recipe Search ResultsΦρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα
Ab logo
  • Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Easter
Snacks
Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

Ingredients for 4 People

4 People
  • 30 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2 φέτες ψωμιού ολικής ή με προζύμι
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • φύλλα ρόκας και σουσάμι (για το σερβίρισμα)

Start cooking

• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού. • Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί. • Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας. • Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Brunch
Spring
Snacks
  • Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα